Първа частна детска кухня „Вкусен свят” Велико Търново

Първа частна детска кухня „Вкусен свят” предлага вкусно и здравословно дневно меню. Преходна храна съобразена с възрастта и близка до тази на мама и татко. Разнообразие от продукти, необходими за подрастващия организъм. Балансиран подбор на храните с цел да задоволим дневните потребности на детския организъм от всички необходими съставки за правилния му разтеж и развитие.Прецизен контрол на суровините и стриктно спазване на хигиенните изисквания и технология при приготвяне на храната.

Вече 15 год. предлагаме здравословна и вкусна детска храна с аромата на домашната кухня. Менюто е предназначено за деца от 6 мес. до 6 год. разделено на възрастови групи.

Нашата цел е да помогнем на майката в ежедневното приготвяне на детски ястия, като й гарантираме разнообразие и време за повече игри с бебето.

Първа частна детска кухня „Вкусен свят” притежава Удостоверение за регистрация № 04070001 и отговаря на всички нормативни и хигиенни изисквания. Имаме въведена и функционираща НАССР система. Съобразяваме се с всички нови тенденции и постановки в детското хранене. Консултираме със специалисти по хранене и педиатри технологията на приготвяне и дневното меню за всяка възраст. Работим с утвърдени на пазара доставчици, които с името си гарантират качеството на продуктите, които ползваме.

Защо да изберете нас?

Нашите предимства

Меню за деца с алергия към белтъка на млякото

Храната се приготвя непосредствено преди доставката

Работим шест дни в седмицата

Бързa поръчка - онлайн или по телефона

Вие избирате какво ястие, количество и грамаж да поръчате

 Доставка – на адрес, в пункт за раздаване на храна или мобилен пункт

Индивидуален контакт с всеки родител

 Отстъпка при месечно плащане – 5 %

Отстъпка при хранене на две деца в семейството – 10%